Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde sahneye çıkan çocuk mecliste gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde sahneye çıkan çocuk Ortahisar Belediye Meclisi’nde gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde sahneye çıkan çocuk mecliste gündem oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitinginde sahneye çıkan çocuk, bugün yapılan Ortahisar belediye Meclisi Şubat Ayı ilk oturumunda gündem oldu.

CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin, “Böyle olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Bu tarz olaylar Trabzon’un gerçek sorunlarının önüne geçiyor” dedi.

Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanımız Pazar günü bazı açılışları yapmak üzere Trabzon’daydı. Açılışta küçük bir çocuğun manasını bilmediği bir kelimeyi sarf etmesi tesislerin açılışına gölge düşürdü. Partim adına değil de kendi adıma üzüntü duydum. Rahip Santoro ve Hrant Dink cinayetlerini çocuk yaştakilerin yapmış olmasını hatırlattı. Genel Başkanımızın yaptığı açıklama bu olayın ateşini söndürmüştür. Ama çocuğun yanındaki devlet büyükleri çocuğa büyükler hakkında böyle konuşulmaz demeleri gerekirdi ama böyle olmadı. Böyle olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Bu tarz olaylar Trabzon’un gerçek sorunlarının önüne geçiyor. “ ifadelerini kullandı.

Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Şahin’in sözleri üzerine “Sizden rica ediyorum. Bundan sonra lütfen burada siyasi değerlendirme yapmayalım. İsmen siyasi değerlendirme hiçbir meclis üyemizden istemiyorum. Siyasi değerlendirmeleri partilerimiz yapıyor zaten.” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Turgay Şahin ise “Hakaret etmedik. Sadece görüşümüzü söyledik” ifadelerini kullanınca Başkan Genç “o konuların konuşulacağı mecralar var, partileriniz var. Bu çatı altında bir aileyiz. Ortahisar’ın sorunlarına yönelelim” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber