Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteği Trabzon iş sektörünü hareketlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrasında o firma Trabzon'da 20 kadro açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteği Trabzon iş sektörünü hareketlendirdi

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi şurasında “Trabzon’dan 25 bin işsize iş sağlanmasını istiyorum” isteğinden sonra iş dünyasında hareketlendi.


TTSO Yönetimi her firma 1 kişi alması için girişimlerde bulunurken Trabzon’un önemli firmalarından Ak Granit 20 kişi ile başladı.

YAKINDA BU SAYI ARTACAK 

İlk büyük adım Ak Granit’in sahibi Hasan Akyasan’dan geldi. 

250 personeli bulunan ve sektörde yaptığı önemli çalışmalarla zirveyi zorlayan aynı zaman da MÜSİAD Trabzon Şubesi üyesi olan Ak Granit’in sahibi Hasan Akyasan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın isteği bizim için emirdir. 20 arkadaşımızı işe alarak ilk çalışmamı yaptım. Yakında daha büyük projelerle bu sayıyıyı 30’a 50’ye çıkarmayı planlıyorum” dedi.

AMACIMIZ VATAN

“Amacımız bir kar elde etmek değil” diyen Akyasan, “Ülkemiz için elimizi taşın altına koymak her zaman misyonumuz olmuştur. Vatanımızı milletimizi severek yolumuza devam ediyoruz. Gücümüzü bu şiardan alıyoruz. Yeni şirketimizle bir çok arkadaşımıza iş kapısı araladık. ” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Trabzon Şubesi Üyesi Hasan Akyasan, Renktaş firmasıyla Trabzon’da dünyaya açılan bir markayı oluşturdukları için ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber