Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Trabzon’a Raylı sistem müjdesi: Devrim yapacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayiip Erdoğan Trabzon’da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Trabzon’a Raylı sistem müjdesi: Devrim yapacağız!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’a toplu açılış töreni için gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaşım konusunda devrim yapılacağını söyledi. Özellikle raylı sistem üzerine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Raylı sistemle Trabzon’un şehir için ulaşımında devrim yapmaya hazırlanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Trabzon’un Arsin Yatırım adasının kararnamesinin imzaladım. Bugün burada 216 projenin açılışını yapacağız. Trabzon’a 30 katrilyonluk yatırım yaptık. Biz bu ülkeye bu millete aşığız. Trabzon’unumuzun çehresini değiştirdik. Turizm başta olmak üzere her alanca cazibesi artacak. Akçaabat’ta stadımızın yanına şehir hastanemizi yapacağız. Sadece Havalimanımızın yolcu trafiğindeki gerçeği göstermeye yeterlidir. 2003 Yılında 430 Bin kişinin kullandığı havalimanımızı geçen yıl 4 Milyon yolcu kullandı. Zigana tüneli ile şehrimizi ekonomik ve ticari anlamda da geliştiriyoruz. Kanuni Bulvarı Trabzon için başlı başına bir devrimdir. Bir kısmını bugün açacağız. Kalan kısımlarını da etap etap açacağız. Raylı sistemle Trabzon’un şehir için ulaşımında devrim yapmaya hazırlanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber