Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da o bölge için talimat verdi

"Ticaret merkezi olacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da o bölge için talimat verdi

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Değirmendere alanıyla alakalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan talimat aldığını söyledi.

Zorluoğlu şunları söyledi;

“Değirmendere Bölgesiyle alakalı olarak sayın Cumhurbaşkanımızın şahsıma talimatları vardır. Orada ki sanayi alanlarının taşınarak, Değirmendere Bölgesinin yeni bir ticaret merkez, ticaret alanı olarak kazandırılması için talimatları vardır. Çimento Fabrikası oradan kaldırıldı. Terminalle orada dönüşü başlatmış oluyoruz. Üzerinde çalıştığımız husus, orada ki sanayi sitelerinin yeni alanlara taşınması gayreti. İlk irtibatları gerçekleştirdik. Bütün bu sanayilerin nereye taşınacağı ile ilgili fizibilite hazırlıkları yapıyoruz. Fizibilite ile birlikte orada ki gerçek durum ortaya çıkacak. En baştan itibaren, iletişim kuruyoruz, onların fikirleri doğrultusunda projelerimizi geliştirme gayreti içinde oluyoruz. Muhataplarımız oranın esnafıdır, dükkanların sahibidir. İnşallah onlarla çok daha yakın işbirliği içinde, Trabzon’da onların da daha fazla kazanmasına olanak sağlayacak, projeyi 5 yıl içinde ele alıp neticelendirmeyi çok arzu ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler