Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a inemedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan helikopter hava muhalefeti nedeniyle Trabzon Havaalanı'na inemedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a inemedi

Selin vurduğu Rize ve Artvin'e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağanağın etkisini artırmasının ardından son durağı olan Rize'nin Madenli ve Büyükköy beldelerine gidemedi. Büyükköy'e inemeyen helikopter Trabzon Havalimanı'na hava muhalefeti yüzünden iniş gerçekleştiremedi. Helikopter daha sonra Rize Limanı'na inmek zorunda kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Arhavi ilçesindeki incelemelerinin ardından Rize'nin Madenli ve Büyükköy Beldeleri'ne gitmek üzere helikopterle havalandı. Sağanağın etkisini artırması üzerine Erdoğan'ı taşıyan helikopter, Büyükköy Beldesi'ne iniş gerçekleştiremedi. Erdoğan helikopterle Trabzon Havalimanına doğru yola çıktı. Ancak hava muhalefeti nedeniyle helikopter Rize Limanı'na inmek zorunda kaldı. Erdoğan ve beraberindekiler karayolu ile Trabzon'a geçti.

KENDİSİNİ BEKLEYENLERE TELEFONLA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükköy Beldesi'nde bekleyen vatandaşlara AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı'yı arayarak telefon hoparlöründen seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda şu ifadeleri kullandı:

"Hava muhalefeti Madenli ve Büyükköy'e inmemize müsaade etmedi. Hatta hatta Trabzon'a gitmemize müsaade etmedi. Şimdi Rize merkeze indik. Buradan karayolu ile Trabzon'a geçeceğiz. Oradan devam edeceğiz. İnşallah daha sonra geldiğimde bunları kaza ederiz. Bayramınızı tebrik ediyorum. Nice bayramlara Rabbim bizleri kavuştursun. Selam ve sevgilerimi gönderiyorum". Erdoğan daha sonra uçakla Trabzon'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler