Crakers Pizza'dan önemli duyuru - "Hiçbir bağımız bulunmamaktadır"

Crakers Pizza isim benzerliği ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Crakers Pizza'dan önemli duyuru - "Hiçbir bağımız bulunmamaktadır"

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da Faaliyet gösteren Crakers Pizza, Bakanlığın açıkladığı hileli ürünler listesinde yer alan Chicker’s firması ile bir bağlantılarının olmadığını açıkladı.

Crakers Pizza Kalite Departmanı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“T.C Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 12.10.2019 tarihinde yayımlanan hileli ürünler listesinde Trabzon’da faaliyet gösteren Chicker’s isimli firmanın tek tırnaklı et kullandığı belirtilmiştir.
İsim benzerliğinden dolayı tarafımızda birçok mesaj ve bildirim gelmesinden ötürü bu duyuru yapılmaktadır. Chicker’s isimli firma ile hiçbir bağımız bulunmamaktadır.
10 yılı aşkın bir süredir Trabzon halkın desteği ile Türkiye markası olma yolunda ilerleyen Crakera Pizza’nın gıda güvenliği ve hijyeni konusunda aylık iç denetimleri düzenli periyotlarla yapılmaktadır.
Tarım il Müdürlüğü tarafından işletmelerimize yapılan denetimlerde günümüze kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır.
Ayrıca firmamızda kullanılan tüm gıda ürünleri için tedarikçilerimizden laboratuvar analiz raporları alınıp uygunluğu kontrol edilmektedir.
Yaşanan bilgi kirliliğinden dolayı listenin dikkatli okunmasını tüm kamuoyundan önemle rica ediyoruz.”

Crakers Pizza'dan önemli duyuru -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler