Cora: "Trabzon Soylu’ya destek vermeli"

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora referandum çalışmalarını sürdürüyor.

Cora: "Trabzon Soylu’ya destek vermeli"

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora,”Türkiye için bir şans olan bakanımız Süleyman Soylu’ya Trabzon’dan çok güçlü bir destek verilerek terörle mücadeledeki cesaretine ve kararlılığında hemşehrilerinden güç almalıdır” dedi.


AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, 16 Nisan'da yapılacak referandum doğrultusunda bugün Ortahisar, Akçaabat ve Düzköy'de vatandaşlarla bir araya geldi. 

Sabah saatlerinde Ortahisar’da vatandaşlarla bir araya gelen Cora, daha sonra Düzköy İlçesine bağlı Gökçeler Mahallesinde bir düğün törenine katıldıktan sonra vatandaşların sorunlarını dinledi. Burada vatandaşlara hitaben bir de konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, ülkenin terör ile büyük mücadele verdiğine dikkat çekerek, “ Terör örgütler hep bir ağızdan buradan “Evet” çıkarsa biz bittik diyorlar. Bizim bölgemizden bir mesaj çıkarmamız gerekiyor. Hem bitecekler hem de yerin yedi kat dibine inecekler. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu konuda kararlı duruşuna bizim de destek vermemiz gerekiyor. Bir bakıyorsunuz Tendürek Dağı'nda bir bakıyorsunuz Gabar'da, Silopi'de, Mardin'de bir bakıyorsun İstanbul'da, Zonguldak'ta bir de bakıyorsun Trabzon’da vatandaşlarla bir ve beraber. Terörün kökünü kazımak için bu kararlı duruşa, hemşerimize, içimizden çıkmış Cumhuriyet tarihinin en başarılı İçişleri Bakanı'na sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

Cora:

Terör belasını bu ülkenin başından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu döneminde yok edeceklerini belirten Milletvekili Cora, “Onun kararlı, onun cesur duruşu, onun azmi ve onun başarısı ile gerçekleşecektir. Doğu'da ve Güneydoğu'da muazzam mitingler gerçekleştiriyoruz. Orada her vatandaşımız Türk bayrakları ile beraber mitinge katılıyorlar. Herkes Türkiye'de tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet ülküsü etrafında birleşmiş durumda. Peki HDP orada ne yapıyor; tek devlete “Hayır” diyor, tek bayrağa “Hayır” diyor, tek vatana “Hayır” diyor, tek millete “Hayır” diyor. Bununla ilgili bir şarkı yayınlıyor ama İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu bu konuda çok kararlı duruyor 'Hayır böyle bir şey olamaz” diyor ve bu şarkıyı yasaklıyor. “İstediğiniz müziği çalabilirsiniz ama tek devlete “Hayır” , tek bayrağa “Hayır” , tek vatana “Hayır”  tek millete “Hayır” denilen bir şarkıya biz burada olduğumuz müddetçe müsaade etmeyiz diyor” Sayın Bakanımız. Böyle bir bakana sahip olduğumuzdan dolayı bizim gurur duymamız gerekiyor. Böyle bir bakan ile Trabzon'a da, bölgemizin diğer illerine de her türlü yatırımı almamız mümkündür” ifadelerini kullandı.

Cora:

Cora:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber