Cora: FETÖ üflüyor onlar konuşuyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora çalışmalarını sürdürüyor.

Cora: FETÖ üflüyor onlar konuşuyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, seçim çalışmalarına yoğun programlarla devam ediyor. Ortahisar’ın Akyazı, Gürbulak ve Yeşilova mahallelerine ziyarette bulunan Cora, hemşehrileriyle birebir temas kurarak destek istiyor.

Son günlerde OHAL üzerinden yapılan eleştirilerin içinin tamamen boş olduğunun altını çizen Milletvekili Salih Cora, “Milletimiz OHAL’den rahatsız değildir. Terör örgütleri ve onların destekçileri rahatsızdır. Biz Kandil’de operasyon yaparken, terörün kökünü kazırken, yerin yedi kat altında onları ararken  diğer partilerin cumhurbaşkanı  adaylarının teröre nefes aldırmak için ağız birliği yapmışçasına hep birlikte OHAL’in kaldırılmasını istemesi zamanlama açısından da manidardır. AK Parti 2002 yılında iktidara gelir gelmez OHAL uygulamasını kaldırmış bir siyasi harekettir. Biz OHAL’i 15 Temmuz’da başkalarının elinden aldıkları ipleri milletimizin boynuna geçirmeye kalkan FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında ilan ettik. Türkiye uçurumun kenarından dönmüştür. Hainlikte ve sinsilikte dünyada eşi ve benzeri olmayan FETÖ’nün saldırısı Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız, kahramanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi ve milletimizin feraseti ile bertaraf edilmiştir. Biz o gece 248 şehit verdik, 2193 vatandaşımız memleketimizin istiklali ve istikbali için gazi oldu. Tüm bunları yok sayıp FETÖ ile mücadele etmeyelim mi? Delil karartmalarına, yurtdışına kaçmalarına, yeni bir darbe planı yapıp Türkiye’yi ateşe atmalarına izin mi verelim?” dedi.
Cora: FETÖ üflüyor onlar konuşuyor
OHAL uygulamasından rahatsız olanların kimler olduğuna dikkat çeken Salih Cora, “OHAL’in muhatabı terör örgütü ve onunla bağlantılı olanlardır. Günlük hayatımızda, sosyal hayatımızda, iş hayatımızda OHAL'i hissediyor muyuz? Hayır. Milletimize hiçbir zararı yoktur. Türkiye'nin bekasına yönelik bu tehdit tam anlamıyla bertaraf edilinceye kadar olağanüstü hâlin uygulanmasının devam etmesi zaruridir. Bundan da milletimiz değil milletimize düşman olanlar rahatsız oluyor. FETÖ üflüyor onlar konuşuyor. FETÖ ağzıyla konuşup onların değirmenlerine su taşıyorlar.  FETÖ, PKK, PYD, DHKPC hepsi OHAL kalksın diyorlar. Avrupalı siyasilere ve medyaya bakın neredeyse tamamı bir ağızdan OHAL kalksın vize serbestisinde ilerleme kaydedelim diyorlar. Bu Avrupa, AK Parti’ye propaganda yaptırmayan, engelleyen Avrupa. Bunlar hiç Türkiye’nin hayrına rüya görürler mi? Türkiye’nin terörle mücadelesinde OHAL’e ihtiyaç kalmadığı zaman bu uygulama kaldırılacaktır. Ancak bunun kararını verecek tek irade  milletimizin oyları ile ülkeyi yönetme yetkisi alan hükümettir.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber