ÇOGEP Trabzonlu miniklerin yüzünü güldürdü

ÇOGEP kapsamında Trabzon'da 240 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

ÇOGEP Trabzonlu miniklerin yüzünü güldürdü
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nün güvenli hayat ve güvenli gelecek için Çocuk ve Gençlerin Sosyal Koruma ve Destek programı (ÇOGEP) çerçevesinde hayata geçirilen “ Bizim Uşaklar Tarihle Buluşuyor” projesi çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı paydaşlığında İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan “ÇOGEP- Bizim Uşaklar Tarihle Buluşuyor” projesi 25.02.2016 tarihinde Proje Değerlendirme Kurulunun onayı ile kabul edildi. 

ÇOGEP kapsamında, Akçaabat Mevlüt-Selami Yardım Ortaokulu, Araklı Yılmaz Çebi Ortaokulu, Arsin Cumhuriyet Ortaokulu, Beşikdüzü Merkez Ortaokulu, Çarşıbaşı Ortaokulu, Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu, Dernekpazarı Atatürk Ortaokulu, Düzköy H.Mehmet Ofluoğlu Ortaokulu, Hayrat İMKB Yatılı Bölge Okulu, Köprübaşı Merkez Ortaokulu, Maçka Cumhuriyet Ortaokulu, Tonya Feride Ahmet Şener Ortaokulu, Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu, Sürmene Yakup Kalafatoğlu Ortaokulu, Şalpazarı Atatürk Ortaokulu, Vakfıkebir Osman Tan Ortaokullarında öğrenim gören toplamda 240 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı. 



 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber