CHP’nin Ortahisar Danışma Kurulu karıştı…

7 bin oy kaybettik sebeplerini....

CHP’nin Ortahisar Danışma Kurulu karıştı…

Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI

Trabzon örgütlerinde 24 Haziran sonrası sorunlar bitmiyor. Kurultay ile ilgili il yönetiminde yapılan toplantıda çatlak sesler çıksa da ilçelerle yapılan toplantıda değişim çıkmıştı. Ardından genel merkezin tavrından sonra il başkanı ve yönetimi arasında bazı fikir ayrılıkları yaşandı. 24 Haziran seçim sürecinde il yönetiminin seçim programlarını düzgün yapamadığı, sandıklara sahip çıkılmadığıyla ilgili kulislerle aşırı eleştiriler gelmeye başlamıştı.

Bu defa da CHP Ortahisar İlçe Danışma Kurulu toplantısının gerçekleştiği Park Restorant’ta olanlar oldu. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Eski yönetici Yeni Cuma Mahalle eski Temsilcisi Ali Ayaz, kürsüye gelerek konuşmak istedi. İddiaya göre divan başkanı Ortahisar İlçe Başkanı olan Ömer Hacısalihoğlu izin vermedi. Ali Ayaz, “Hakkım olan konuşmam engellendi. Bunu ‘disiplin kuruluna sevkettik’ diyerek engelleyen Başkan Ömer Hacısalihoğlu’dur. Demokrasiden bahsedenler demokratik hakkımı engellediler. 7 bin oy kaybetmenin sebeplerini irdelemem doğru değil mi? Neyi konuşacağız bunu konuşmayacaksak?” diyerek isyan etti.

Ayaz ayrıca engellenmesine Milletvekili Ahmet Kaya ve İl Başkanı Güzide Uzun’un engel olmamasına da tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler