CHP Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı: "Göreve talibiz"

Güzide Uzun, CHP Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

CHP Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı: "Göreve talibiz"

7 Ocak Pazar günü yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına adaylığını açıklayan CHP eski il Başkanı Güzide Uzun, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu partimiz, bağımsızlık mücadelesini emperyalizme karşı zafere ulaştıran, bölünmez ulus devleti kuran ve hukukun üstünlüğüne laik, demokratik Cumhuriyeti dünyada ilk kez kurandır. Mücadele ruhumuzu besleyen bu misyondan aldığımız güç ile ben ve arkadaşlarım yeniden göreve talibiz” dedi.

 
CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda adaylığını açıklayan Güzide Uzun, partililerine seslendi.

"Hepimizin tanık olduğu geçmişten gelen birlikteliklerimizle partimizin çatısı altında siyaseti sürdüren bizlerin yolu çok zorlu bir yoldur. Özellikle 15 yıldır yaşanan süreçte Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığının ayaklar altına alındığı, hem içerde hem dışarda itibarının bitirme aşamasına getiren AKP iktidarının sorgusunun yapılacağı ilk yerel seçimin önemi çok  büyüktür. Sorasında ise demokratik ve parlamenter sistemin dönüşün büyük heyecanını hep birlikte yaşayacağımız genel seçimini yaşayacağız."

CHP Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı:

 
GÖREVE TALİBİM
 
Partimizin misyonu bu zor zamanlar için göreve omuzlarımıza yüklemiştir diyen Güzide Uzun, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu partimiz, bağımsızlık mücadelesini emperyalizme karşı zafere ulaştıran, bölünmez ulus devleti kuran ve hukukun üstünlüğüne laik, demokratik Cumhuriyeti dünyada ilk kez kurandır. Mücadele ruhumuzu besleyen bu misyondan aldığımız güz ile ben ve arkadaşlarım yeniden göreve talibiz. Yaşadığımız son seçimler özellikle referandum bize şunu öğretti ki hayır diyebilen her kesimdeki insanın kadın, erkek, genç, yaşlı sözcüğüne artık yer yok. Çünkü yüreklerdeki vatan ve bağımsızlık aşkı herkesi genç kılmaktadır” dedi.
 
GİDECEĞİMİZ HEDEFİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ
 
Güzide Uzun, “Bizi bir araya geçiren, Türkiye’nin kalbi olan dünyanın en eski ve medeni kendi Trabzon’umuzun, yüzünü medeniyete ve insanlığa yeniden çevirebilmek için yapılması gerekenlerin en önemlileri, parti içi sevgi ve saygı temeli örgütün güçlü bağları, dışardaki tüm yurtseverler ve onları temsil eden demokratik kitle örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşmaktır. Bu bilinçle yola çıkarak ekip ruhu ile daima hareket ettik ve bu ruhu yaşatmak için yola çıktık. Örgütümüzün Gücüne inancımız tamdır. CHP’nin gücünü bilen iktidar her yönden saldırılarına devam edecektir. Bunu biliyoruz ve asla korkmuyoruz. Çünkü gideceğimiz hedefi çok iyi biliyoruz. Hedef bizi kurtuluşa götürecektir” diye konuştu.

CHP Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı:
 
YAŞASIN CHP
 
Uzun, "Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız vardığınız yerin önemi yoktur’ sözü AKP iktidarının uygulamalarını en iyi ifade eden sözdür. Trabzon’un yetiştirdiği bir kadın partili yoldaşınız olarak ben ve ekip arkadaşlarım bir üniversite kenti olan Trabzon’umuzu hak etiği yere taşımanın gururu ile yola çıktık. Tecrübelerle geliyoruz, yenileşmeyle geliyoruz ve artık hepimiz bahaneleri bir kenara bırakarak elimizi taşın altına koyma vakti geldiğinin bilincindeyiz. Üstün Dökmen’in dediği gibi. ‘Arkadaşlar gideceği yeri bilene dünya kenara çekilip yol verirmiş’ bu yol iktidar yoludur. Yolunuz yomuzdur. 70 yaşında bile zeytin ağacı dikmeye devam edeceğiz. Saygı ve sevgilerle hepinizi selamlıyorum. Yaşasın CHP. Yaşasın onu kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve izinde yürüyen sizler ve bizler hepimiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber