CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: Trabzon ilk defa PM'siz kalmadı

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu,  yükselen eleştirilere cevap verdi.

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: Trabzon ilk defa PM'siz kalmadı

Haber61 - Haber Servisi

CHP ilk 52 kişilik PM listesinde olmasına rağmen tüzük gereği cinsiyet ve gençlik kotasına takılan Akif Hamzaçebi, Ahmet Kaya, Haluk Pekşen PM'ye girememesi parti içinde tartışılmaya başlandı. CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu bu durumun bir eksiklik değil” diyerek gelen eleştirilere cevap verdi.  

Hacısalihoğlu, “Trabzon’dan hiç kimse Parti Meclisi’ne giremedi. Vekilimiz Ahmet Kaya anahtar listede vardı ama giremedi. Olabilir. Bu durum Trabzon açısından eksiklik doğurmaz. Trabzon ilk defa PM’siz kalmıyor! İl Örgüt kendi adayı lehine elinden gelen çalışmayı yaptı. Ne var ki olmayınca olmuyor. Vekilimiz hala vekil. Akif Bey de giremedi. Yüksek oy aldı ama  kotaya takıldı. Haluk Bey de giremedi. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim. Daha önce de Trabzon’un PM’de olmadığı zamanlar olmuştur. Bu durum ilk defa yaşanmıyor. PM’de Trabzon’dan bir ismin olması elbette Trabzon adına iyi olurdu. Ama olmaması da Trabzon siyaseti açısından bir eksiklik değildir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber