CHP Trabzon gençliğinden ültimatom

CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Erdi Çakır, yaklaşan il kongresi öncesi çarpıcı bir açıklama yaparak adeta parti içi tartışmalar karşısında ültimatom yayınladı. Çakır, “Partililer aday adayı olur ama sadece delegeler aday olup olmayacağına

CHP Trabzon gençliğinden ültimatom
CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Erdi Çakır, yaklaşan il kongresi öncesi çarpıcı bir açıklama yaparak adeta parti içi tartışmalar karşısında ültimatom yayınladı. Çakır, “Partililer aday adayı olur ama sadece delegeler aday olup olmayacağına karar verir. Hedefleri olan bir çok kişi yönetim kadrolarında yer almak isteyebilir. Lakin bunu yaparken mevcut ve geçmiş yapıları aşağılayamaz hele ki 'güruh' gibi hoş anlamlı olmayan kelimeler kullanamaz. Kullanma hadsizliğinde bulunan kim olur ise dün olduğu gibi yarında en güzel cevabı alır.” dedi.
 
Çakır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü bir okul gençlik kolları ise en güzide topluluktur. Bu toplulukta 1. veya 2. sınıf gençler olamaz. Bu ayrımı yapan zaten Cumhuriyet Halk Partisi eğitimi almamış partinin kültüründeki eşitlik ilkesini benimsememiş zavallı diyebileceğimiz insanlardır. Bu düşüncede olan insanlara en güzel yanıt yine örgüt tarafından verilmiş ve olası bir durumda verilecektir. Cumhuriyet Halk Partisini diğer partilerden ayıran bir başka özellik ise herkes ilçe başkanlığına, il başkanlığına, Parti Meclisi’ne, Genel Başkanlığa aday adayı olur ama sadece delegeler aday olup olmayacağına karar verir. Partimizde ilçe başkanlığı seçimlerimiz bitmiş il delegelerimiz belli olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet kadar eski köklü bir parti olup her kulvarda iktidar hedefindedir bu nedenle hedefleri olan birçok kişi yönetim kadrolarında yer almak isteyebilir. Lakin bunu yaparken mevcut ve geçmiş yapıları aşağılayamaz hele ki 'güruh' gibi hoş anlamlı olmayan kelimeler kullanamaz. Kullanma hadsizliğinde bulunan kim olur ise dün olduğu gibi yarında en güzel cevabı alır. Çünkü Atatürk gençliği görev başında.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber