CHP Trabzon'dan Başkan'a teleferik cevabı

CHP Trabzon'dan Beşikdüzü Belediye Başkanı'nın açıklamalarına cevap geldi.

CHP Trabzon'dan Başkan'a teleferik cevabı
Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in Beşikdüzü’nde yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamaya verdiği cevabın yankıları sürüyor.

CHP Trabzon Başkanvekili Celal Akaç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Beşikdüzü ilçemizde belediye başkanı olarak varlığınız emin olun ki, halkımıza afet ile yaşadığı sorunlardan daha fazla zarar vermektedir.” dedi.

Akaç açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Beşikdüzü belediye başkanı sayın Orhan Bıçakçıoğlu, Milletvekilimiz sayın Haluk Pekşen'in yaşanan afete yönelik değerlendirmesini Öne alıp "teleferik nerenize batıyor" şeklinde bir yanıt vermiş. Sayın başkan, öncelikle belirtmek Lazım ki, sizdeki üslup sorununu normal bir davranış olarak görmediğimizi belirtmek istiyorum. Size Haluk Bey cevap uygun cevabı, muhatap almayı uygun görürse verecektir. Sizin, Beşikdüzü ilçemizde belediye başkanı olarak varlığınız emin olun ki, halkımıza afet ile yaşadığı sorunlardan daha fazla zarar vermektedir. Bir Hatırlatma yapmak istiyorum, kamuoyuna. 22 Eylül günü Beşikdüzü ilçesindeki afet koordinasyon Toplantısında sayın belediye Başkanı'nın sayın milletvekillerimiz Seyit Torun, Haluk Pekşen, Muhammet Balta, afet işleri genel müdürü, sayın vali, ilçe kaymakamı ve şahsımızda bulunduğu ortamda ilçesi Halkı'na " hepsinin canı cehenneme ben tasarladıklarımı yapacağım" ifadesini kullanmıştır. İlgili kişinin daha önceki beyanları dikkate alındığında, bu açıklamaları normal olarak karşılayanlar olacağını düşünemiyorum. Beşikdüzü'nün yaşadığı sorun gerek teknik gerekse idari önlemler ile giderilebilir bir durumdur. İktidar, muhalefet ve halk ile bunlar aşılır. Ancak bu Belediye Başkan'ının varlığı, hem monte olduğu siyasi parti açısından hem de ilçe halkının huzur ve Mutluluğu açısından bir eksiklik olarak gözükmektedir. Bu düşüncelerimizi ona oy veren Vatandaşlarımızın ve onu oraya taşıyan siyasilerin de paylaştığına eminim. Kendisine," Batmak" fiilini kendi ile özdeşleştiğini düşündüğümüz bir cümle ile Yanıt vereceğim. Sayın başkan, bırak bu seviyesiz ağızları, Beşikdüzü Halkını batırdığın çamurdan çıkarmaya bak. "Batan" yüzlerce esnafımızı nasıl, yeniden ayağa kaldıracağız, ona bak. Bu üslubunuzla, ilimizin aydınlık yüzü ilçemize, halkın onayını almış olsanız da çok yakışmadığınızı, ne yazık ki söylemek zorundayım.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber