CHP TRabzon'dan açıklama: İmamoğlu evladımızdır

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, AK Parti'nin oy kaybetmesinin kendileri için gurur verici olduğunu söyledi.

CHP TRabzon'dan açıklama: İmamoğlu evladımızdır

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun:" Ak Parti'nin oy kaybettiği iller arasında Trabzon'un oluşu gerçekten gurur verici. Büyükşehir Meclisi'nde kuvvetli bir muhalefet doğuyor." ifadelerini kullandı.

BİZLER İÇİN GURUR VERİCİ

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti'nin Trabzon'da bir kırılma yaşadığını ve bunun gurur verici olduğunu belirten Uzun, "Mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

İMAMOĞLU EVLADIMIZDIR

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na sahip çıkan Uzun, " CHP örgütüyle bir bütündür. Ekrem İmamoğlu da belki çok uzaklardadır ama gönlümüzdedir. Trabzon'un evladıdır. Hiç kimse konuyu saptırmasın, yakışmıyor" diye konuştu.

AK PARTİ KIRILMA YAŞADI

Trabzon kenti çok uzun yıllardan beri AK Parti politikalarıyla yöneltilmiş; hem yerelde hem Türkiye genelinde önemli bir kent. Bu politikaların şehre yansıması tabi ki iktidar lehine her zaman. Ancak 31 Mart seçimlerinde bu yansımalarda bazı şeyler çok etken oldu ve değişiklikler yaşandı.İnsanların yaşam koşullarının ekonomik anlamda geriye gidişi Trabzon'da bir kırılmaya sebep oldu. Herkes bir kırılmayı reddetse de böyle bir kırılma oldu. AK Parti'nin oy kaybettiği iller arasında Trabzon'un olması gerçekten gurur verici. AK Parti'nin Trabzon'da ivme kaybetmesine örnek olarak; Vakfıkebir'de partimiz 4 tane meclis üyesi çıkardı, Maçka'da 3 belediye meclis üyesi, Ortahisar'da 11 meclis üyesi çıkardı.

Büyükşehire Maçka'dan 1, Beşikdüzü'nden 3, Ortahisar'dan 2 meclis üyesi çıkardık. Yani Büyükşehir Meclisi'nde de kuvvetli bir muhalefet doğuyor.

Oylara da baktığımızda AK Parti'nin Trabzon'da gerilediğini görüyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler