CHP Trabzon'dan 29 Ekim mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

CHP Trabzon'dan 29 Ekim mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, "Cumhuriyet rejiminin varlığı ile anlam bulan demokratik düzene ve kurumlarına, ülkemizin  kuruluşundan buyana en çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemden geçiyoruz. 94 yıllık Cumhuriyet ile anlam bulan demokratik düzen, ne yazık ki istibdat dönemlerini aratmayacak uygulamalar ile derin yaralar almıştır" dedi. 

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, CHP İl Başkanılığı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümü kutlamalarına katılmaları için Trabzonlulara seslenen Turgay Güngör, 29 Ekim 2017 Pazar Günü saat 13:30'da Uzun Sokak Pastanesi önünden toplanacaklarını ve Atatürk Alanı'na yürüyeceklerini belirtti. Atatürk Alanı'nda basın açıklaması yapılıp Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okunacağını söyleyen Güngör, akşam 18:00-22:00'da 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda ücretsiz olan Bulutsuzluk Özlemi ve Aydoğan Topal'ın konseri ile kutlamaların devam edeceğini sözlerine ekledi.

CHP Trabzon'dan 29 Ekim mesajı

CUMHURİYETİMİZ AĞIR YARALAR ALMIŞTIR

Cumhuriyetimizin 94. yılını kutlayacağımız bu günlerde, her zamankinden fazla birliğe, dayanışmaya, kardeşliğe ihtiyacımız var diyen Başkan Turgay Güngör, "Cumhuriyet rejiminin varlığı ile anlam bulan demokratik düzene ve kurumlarına, ülkemizin  kuruluşundan buyana en çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemden geçiyoruz. 94 yıllık Cumhuriyet ile anlam bulan demokratik düzen, ne yazık ki istibdat dönemlerini aratmayacak uygulamalar ile derin yaralar almıştır" şeklinde belirtti. 

CUMHURİYETİMİZE, DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Güngör, "Bu süreçten çıkış, büyük önderin çizdiği yolda, çağdaş medeniyet ülküsünden ayrılmadan laik, demokratik düzenin varlığını sürekli kılacak programların uygulanması ile mümkün olacaktır. Bizler CHP'ler olarak geçmiş her zamandan daha kararlı adımlarla bu hedefe ulaşmanın çabası içerisindeyiz. 94. yılında Cumhuriyetimize, demokrasimize sahip çıktığımızı, ülkemizin birlik, bütünlük içinde yarınlara taşınması ülküsünün takipçisi olarak mücadele içerisinde olacağımızı beyan eder iken, Trabzon ilinde bir dizi etkinlik ile bu niyetimizi halkımız ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber