CHP Trabzon'a önemli ziyaret: Erken seçim çağrısı ve Türkiye hayali...

CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse Trabzon'a geldi.

CHP Trabzon'a önemli ziyaret: Erken seçim çağrısı ve Türkiye hayali...

CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, Trabzon ziyaretinde konuştu. CHP’li Köse, “Üreten ve emeğinin karşılığını alan bir Türkiye hayalimiz var” dedi.

CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, Trabzon’u ziyaret etti. Programı kapsamında CHP’li Köse’nin ilk durağı partisinin Trabzon İl Başkanlığı oldu. Parti örgütü tarafından ağırlanan Köse, CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ile bir araya gelerek Trabzon ve ülke gündemine dair konuları masaya yatırdı. 

“MİLLETİN ZAMLARI KALDIRACAK GÜCÜ VE TAKATİ KALMADI”
CHP’li Köse, “Ülkemizi, geçtiğimiz zor şartlardan halkımızla beraber omuz omuza vererek biz çıkartacağız. İktidar artık şirazesini kaybetmiş ve ülke meselelerine kulaklarını, gözlerini kapamış vaziyette. Zamlar sağanak gibi yağıyor. Milletin bu zamları kaldıracak ne gücü ne takati kalmış durumda. Ülke artık yönetilemiyor. Yapılması gereken ise belli. Bir an önce halkın önüne sandığı koymak. İktidar bu süreci ne kadar ertelerse ertelesin geliyor gelmekte olan. Bu erteleme sizi halk gözünde daha da düşürmekten başka bir işe yaramaz” dedi.

“HAYALİMİZ ÜRETEN TÜRKİYE”
Partisinin İl örgütü tarafından oldukça güzel karşılandığını belirten CHP’li Köse, “İl başkanım Ömer Hacısalihoğlu ve Trabzon örgütüne içten karşılamaları için teşekkür ederim” diyerek daha sonra Yomra Belediye Başkanlığında, Kadın Kooperatif Başkanları ve temsilcileriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıyla ilgili konuşan ve emeğin en kutsal değer olduğunun altını çizen CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, “Emekçileri köleleştiren bu düzen değişecek! Bizim hayalimiz üreten, dışa bağımlı olmayan ve emeğinin, alın terinin hakkını sonuna kadar alan bir Türkiye’dir. O nedenle ‘ÜretenYönetenOlsun’ parolamızla il il geziyor ve yerel üretimin tanıtımı, ülke geneline yayılması için çabalıyoruz. Ne zaman ki üretenler yöneten olur, emeklerin karşılığı eksiksiz hak sahibine teslim edilir, işte o zaman refah ve müreffeh bir Türkiye’yi hep beraber görürüz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler