CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman: “Derde dert yüklemeyin”

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman Pazarkapı esnafının sıkıntılarına dikkat çekti.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman: “Derde dert yüklemeyin”

Haber61 – Haber Servisi – CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Pazarkapı esnafının ziyaret ederek dertlerini dinledi. 

Oyman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Cumartesi günü Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrası İlçe Başkan Yardımcılarımız, Ortahisar Belediyesi Meclis üyelerimiz, Mahalle Temsilcimiz ile birlikte Pazarkapı Mahallesinde esnafımızı ziyaret ederek sıkıntıları dinledik.
Öncelikle milyonlar harcanan Ortahisar Belediyesi ve Kaymakamlık binalarına giden daha da önemlisi birçok esnafın yer aldığı Islahane Caddesi, aylardır kapalı ve sök yap, boru patladı, sök yap, beğenilmedi yeniden yap mantığıyla bitirilemiyor. 200 metre bir yol olan bu cadde üzerinde yıllardır sürekli çalışmalar yapılmakta ve net çözüm sunulmamaktadır.

Özellikle pandemi sürecinde büyük zarara uğrayan esnaf, iş yapmak derdiyle mi uğraşacak yoksa aylardır bitirilemeyen yol çalışmasından dolayı yolunun kapanmasıyla mı, su kesintileriyle mi yoksa toz toprağı yutmakla mı mücadele verecek?

Bir diğer husus ise Eylül 2020 teslim sözü verilmiş ve hatta bir yıllık kirası peşin alınan Gıda sitesini teslim edebilecek misiniz? Yoksa esnafımızı mağdur mu edeceksiniz?

2019 yılı başında kentsel dönüşüme katılan Pazarkapı’nın bu bölgesinde 7 önünü göremiyor; dükkanı satamıyor, kiraya veremiyor, çivi dahi çakamıyor. Narlıbahçe’de mağdur ettiniz, Çömlekçide mağdur ettiniz, 1.5 yıldır hala projesi ortada olmayan Pazarkapı’yı yapmayacaksanız bırakın da esnafı yine mağdur etmeyin.

Derde dert yüklemeyin, dertlere ortak olup çözüm üretin!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber