CHP Ortahisar'dan Talanov'a taziye ziyareti

"Türk halkına yakındı"

CHP Ortahisar'dan Talanov'a taziye ziyareti

CHP Ortahisar İlçe Yönetimi Trabzon Başkonsolosluğu’na taziye ziyaretinde bulundu.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Koltuk ve yönetim kurulu, Rus Büyükelçi Andrey Karlov’a yapılan suikast nedeniyle Trabzon Rus Başkonsolosu Dmitry Talanov’a taziye ziyaretinde bulundular.
 
Taziye defterine üzüntülerini yazan CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Koltuk, “Korlov’un hain terör saldırısı ile öldürülmesine büyük üzüntü duyduk. Başta Rus halkı, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.
 
Talanov ise, CHP heyetine teşekkür ederek, Büyükelçi’nin Türk halkına yakın olduğunu ve bu yüzden koruma bulundurmadığını belirtti. Talnov, “Rus konsolosunun Türk ve Rus halkını yakınlaştırma çabalarını sürükle devam etmiştir. İnancı doğrultusunda korumaya ihtiyaç duymamıştır. İnsanların yakınlaşmasından tavrını ortaya koyan Türk halkını çok seven bir konsolostu” ifadelerini kullandı.

CHP Ortahisar'dan Talanov'a taziye ziyareti

CHP Ortahisar'dan Talanov'a taziye ziyareti
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler