CHP'li Özgür Özel Trabzon'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Trabzon İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek basın açıklamasında bulundu. 

CHP'li Özgür Özel Trabzon'da

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Trabzon'da hükümete yüklendi.

AK Parti'nin 3Y ile mücadele sözünü hatırlatan Özgür Özel, “Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar gırla ama bundan sonra bir parti gelecekse 4Y ile mücadele etmesi lazım. 3Y olduğu gibi duruyor arttı, ama son Y’de yüzsüzlükle mücadele etmemiz lazım. Bu kadar yüzsüzlük olmaz” diye konuştu.  Bundan sonra genel seçimin bir referandum olduğunu söyleyen Özgür Özel, “Tayyip Erdoğan seçilirse evet tek adam rejimi, kuvvetlerin bir yerde toplanması, o ne söylerse onun olması ve devletin bütün yetkilerinin tek elde toplandığı bir diktatörlük. Ama eğer biz seçilirsek, yeniden demokrasi, yeniden parlamenter sistem, yeniden özgürlükler ve yeniden OHALsiz huzurlu bir yönetim biçimi” dedi.  

TÜRKİYE TEK BİR PARTİDEN İBARET DEĞİL 

Türkiye tek bir partiden ibaret değildir diyen Özgür Özel şöyle devam etti: “Trabzon’da da aynı şeyleri görüyoruz. Süleyman Soylu gelip Trabzon’da yaptığı temaslar, devlet adına kullandığı imkanlar, devlet adına burada varlık göstermesi sanki Adalet ve Kalkınma Partisi devletin sahibi ve devletin partisini de AKP gibi göstermektedir. Oysa örneğin dün Manisa’da sadece Adalet ve Kalkınma partililer Soma’nın evleri teslim edilirken çağrılmış, protokolde yer almış, bir çok makam ve Cumhurbaşkanı bulunmuş ama Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Halk Partisi dahi bu protokolde milletvekili ve grup başkanvekilleri bazında hiçe sayılmıştır, davet edilmemiştir. Oysa Soma ortak acımızdır.  Soma olmadan önce uyardık, Soma olduktan sonra hep birlikte gayret gösterdik. Ama bir şirketin yaptığı evleri kendi evleri gibi dağıtanlar bizleri görmemektedir.“ 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber