CHP'li Hacısalihoğlu'ndan şampiyonluk uyarısı! "Sevincimiz yasa dönüşmesin!"

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'ndan şampiyonluk uyarısı geldi.

CHP'li Hacısalihoğlu'ndan şampiyonluk uyarısı! "Sevincimiz yasa dönüşmesin!"

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzonspor için yaklaşan şampiyonluk kutlamalarında vatandaşa çağrıda bulundu.

Başkan Hacısalihoğlu, "Sevincimiz yasa dönüşmesin" dedi.

Süper Lig'de bitime 5 hafta kala Trabzon'u büyük bir heyecan sarmış durumda. Tüm şehir bordo maviye boyanırken, bayraklar dört bir yana asıldı ve taraftar artık geri sayımda şampiyonluğu bekliyor.

Bordo mavililer şampiyonluk ateşini yakarken CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'ndan da taraftara önemli bir uyarı geldi.

Başkan Hacısalihoğlu taraftara şu çağrıda bulundu:

"SİLAH KULLANMAYALIM, HAVAYA ATEŞ AÇMAYALIM!"

"Kıymetli renktaşlarım, 2010-2011 yılının ardından tam 10 yıl sonra yine bir şampiyonluk hikayesi yazıyoruz. Her hafta hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu sevincimizin başkalarının acısı olmaması için sakın ama sakın silah kullanmayalım, havaya ateş açmayalım! Duyarlılığınızdan dolayı şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamalarında tüm renktaşlarımızı Trabzon'a bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler