CHP'li Ahmet Kaya'dan hayatını kaybeden Trabzonspor taraftarının ailesini ziyaret

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Sakarya'da bayrak asarken yaşamını yitiren Trabzonspor taraftarının ailesini ziyaret etti.

CHP'li Ahmet Kaya'dan hayatını kaybeden Trabzonspor taraftarının ailesini ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Sakarya’da evinin camına Trabzonspor bayrağı asmak isterken düşerek yaşamını yitiren Trabzonspor taraftarı Avni Küçük’ün evini ziyaret ederek ailesine başsağlığı ve taziye dileklerini ileterek acılarını paylaştı.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Gençlik Kolları Genel Saymanı Erdi Çakır ve beraberindeki partililerle Avni Küçük’ün Sakarya Erenler İlçesi’ndeki evini ziyaret eden Kaya, “Haberi ilk duyduğumda gerçekten çok üzüldüm. Avni Küçük ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Sakarya’ya gelerek ailesinin acısını paylaşmak istedik, taziyelerimizi ilettik.” dedi.

Kaya açıklamasında şunları söyledi:

“TARAFTARLARIMIZIN ŞAMPİYONLUK HASRETİ ÇOK BÜYÜK”

“Trabzonsporlular olarak şampiyonluğa büyük hasret duyuyoruz. 2010-2011 sezonunda yaşadığımız büyük bir haksızlık var. Daha geriye gittiğimizde şampiyonluk hasretiyle geçen ve her geçen gün büyüyen tam 38 yıllık bir özlem var. Trabzonspor’umuz bu sene ligde fırtına gibi esiyor. Rakiplerle arayı erken açınca Trabzon başta olmak üzere birçok ilde şampiyonluk kutlamaları erken başladı.” 

“GÖNÜL İSTERDİ Kİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA BULUŞSAYDIK”

“Avni ağabeyimiz de, yaşadığı büyük sevinçle birlikte Trabzon’dan getirttiği bayrağı evinin camına asarak Trabzonspor’umuzun tartışmasız hakkıyla, onuruyla, adım adım yürüdüğü şampiyonluğu kutlamak istemiş. Gönül isterdi ki böyle acı bir olay bizi bir araya getirmeseydi. Avni ağabeyle, oğlu Hüseyin kardeşimle şampiyonluk kutlamalarında bir araya gelseydik.” 

“TRABZONSPOR’UMUZU KUTLARKEN, ACILAR YAŞAMAYALIM”

“Buradan tüm Trabzonspor taraftarlarımızı uyarmak istiyorum. Gerek bayrak asarken, gerek kutlamalar esnasında lütfen dikkatli olalım. Özellikle kutlamalarda silahların kullanılmamasını rica ediyorum. Trabzonspor sevdamız, büyük coşkumuz acılar getirmesin.”

“ŞAMPİYONLUĞU ONLARA ARMAĞAN EDİYORUZ”

“Bu şampiyonluğu Avni Küçük ağabeyimiz başta olmak üzere, Trabzonspor için canını feda eden Trabzonspor taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Hepsinin mekanı cennet olsun, ruhları şad olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler