CHP Katar Emiri'nin afişleri için seslendi: "Siz kaldırmıyorsanız biz kaldıralım"

Trabzon CHP, Katar Emiri'nin fotoğraflarının kaldırılmasını isteyerek yetkililere seslendi: Siz kaldırmıyorsanız biz kaldıralım!

CHP Katar Emiri'nin afişleri için seslendi: "Siz kaldırmıyorsanız biz kaldıralım"

CHP Trabzon Teşkilatı, Şenol Güneş Stadı'nın açılışı için gelmesi nedeniyle Trabzon'un birçok yerine asılan ve hala kaldırılmayan Katar Emiri'nin fotoğraflarının acilen kaldırılmasını istedi. 


CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Katar Emiri’nin resimlerini kaldırmaya eleman bulamadıysanız izin verilmesi halinde CHP örgütü seve seve kaldıracağını söyledi.

18 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Hamad Al-Sani tarafından açılan Şenol Güneş Stadı nedeniyle şehre asılan Katar Emiri’nin fotoğraflarının kaldırılmamasını eleştiren CHP İl Başkanı Turgay Güngör, Emirin fotoğraflarından Trabzonluların rahatsız olduğunu ve partinin telefonları hiç susmadığını söyledi.

İki hafta geçmesine rağmen fotoğrafların neden kaldırılmadığını soran Başkan Güngör, “Para canlısı bir adam, anladık çok seviyorsunuz onu ama seveni kadar bu şehirde sevmeyeni de var ve bu fotoğraflardan şikayetçiler” diye konuştu.

2017’ye Katar Emiri’nin fotoğrafları ile girmek istemiyoruz diyen Turgay Güngör, “Eğer eleman sıkıntısı çekiyorsanız izin verin CHP Trabzon il Örgütü olarak fotoğrafları seve seve kaldırırız. Trabzon’un büyük bir sıkıntısını gidermiş oluruz” dedi.

 
 
 CHP Katar Emiri'nin afişleri için seslendi:
CHP Katar Emiri'nin afişleri için seslendi:
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber