CHP Karadeniz masasını kuruyor! Trabzon dahil 12 il

CHP 'Karadeniz Masası' ile Trabzon dahil 12 kentte çalışma yapacak.

CHP Karadeniz masasını kuruyor! Trabzon dahil 12 il

CHP’nin Doğu Masası’nın ardından kurduğu Karadeniz Masası bu hafta içinde yapılacak toplantının ardından saha çalışmalarına başlayacak.

Oluşturulan ekipler belirlenecek yol haritasına göre çalışacak. Koordinatörlüğünü Parti Meclisi Üyesi, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın yürüteceği Karadeniz Masası'nda bölge milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, il başkanları, ilçe başkanları bulunuyor. Masanın bünyesinde yer alan ekipler, Artvin, Bartın, Düzce, Giresun, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Zonguldak’ın yer aldığı 12 ilde çalışma yürütecek.

Taban genişletilecek

CHP'nin masa çalışmaları kapsamında en önemli hedeflerinden biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'den milletvekili çıkarmak.

Bölgedeki belediye ve milletvekili sayısını artırmayı, seçmen tabanını genişletmeyi de amaçlayan masanın çalışmasıyla, yerel örgütler daha hızlı ve aktif bir çalışmanın içerisine sokulacak. Teşkilatın örgütsel kapasitesini artırmaya dönük çalışmalar yapacak olan Karadeniz ekibi, kanaat önderleri de dahil olmak üzere toplumun farklı kesimleriyle daha etkin ve sıkı bağlar kurmayı hedefliyor. CHP’ye katılacak, katılmak isteyen, katılması doğru görülen kişilerle de bire bir görüşmeler yapılacak. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da il ziyaretleri kapsamında 13 Ocak Perşembe günü Zonguldak’ta olacak. Kılıçdaroğlu, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleriyle bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber