CHP'de darp krizi sürüyor! ilçe başkanı ve il yöneticilerinden karşılıklı darp iddiası!

CHP İlçe Başkanı darp edildim dedi il yöneticisinden cevap geldi "Asıl biz darp edildik"

CHP'de darp krizi sürüyor! ilçe başkanı ve il yöneticilerinden karşılıklı darp iddiası!

Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

İL KAYYUM ATADI GENEL MERKEZ GÖREVİNE İADE ETTİ

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Yomra İlçe Bakanı İnci Salih Atasoy ve yönetimini görevden almıştı. Kayyum atanan ilçeye görevlendirme bile yapmıştı. Lakin Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Genel Sekreter Mehmet Akif Hamzaçebi tarafından Atasoy görevine iade edilmişti. Daha bir kaç hafta geçmeden yeni bir gelişme yaşandı. Atasoy tekrar il başkanı Güzide Uzun tarafından görevinden alındı. Dün CHP’den iki yönetici ilçe ofisine giderek kayyum yapıldığını ilçeyi boşaltmalarını istediler. İddiaya göre ilçe başkanı Atasoy’a il yöneticileri Nejat Süha Dikmen ve Bayram Turan kayyum kağıdını imzalatmak istemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine karakolluk oldular. Atasoy Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden darp raporu alarak polise şikayetçi oldu.

DARP FALAN YAPMADIK ASIL O BİZE SALDIRDI

İl Başkan Yardımcısı Bayram Turan; “Biz Yomra İlçe Başkanlığına gitti. Kararı tebliğ etmek içni. Parti binası kapalıydı. Telefonla kendisini aradık. Eşi getirdi. Bizi görünce eşine git dedi. Saha sonra ilçe binasına çıktı. 1015 dakika konuştuktan sonra kararı kendisine tebliğ ettik. Görevden alma yazısını görünce çıldırdı. Masada oturuyordu, biz karşı tarafında oturuyorduk. Nejat Süha Dikmen İl sekreteriyle beraber karşısında oturuyorduk. Masanın üzerinden zımba ve delgeçi kalemliki bizim üzerimize fırlattı. Klavye ve bilgisayar ekranını duvara çarptı. Sonra üzerimize fırlatıp ‘çıkıp burdan’ diye bağırdı. Kendisinden geçti. Kararı imzalatma gibi bir görevimiz yok. İmzalarsa imzalamaz. Ama mecburiyeti var. Daha sonra biz hiçbir müdahalede bulunmadan ilçe binasından çıktık. Biz hiç müdahale etmedik. Arkamızından bağırmaya devam ediyordu. Darp falan yok. Biz hakarete uğradık. Saldırıya uğradık. Fiili müdahale etmedik.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler