Çebi: “Ortak paydamız Trabzon”

Çebi’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Çebi: “Ortak paydamız Trabzon”

CHP Ortahisar İlçe Yönetimi’nin hayırlı olsun ziyaretinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon’a hizmet noktasında siyasi partiler arasında istişareyi önemsediklerini söyleyerek “Farklı siyasi partiler olsak da inanıyorum hepimiz Trabzon’a hizmet paydası altında buluşuyoruz.” dedi.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

CHP’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’yi makamında ziyaret etti. AK Parti Ortahisar ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Başkan Çebi ve ilçe yönetimine ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Çebi, ziyaretinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek “Farklı siyasi partiler olsak da görüşlerimiz değişiklik gösterse de hepimiz Trabzon’a hizmet paydası altında buluşuyoruz. Trabzon’u hizmet anlamında daha ileri noktalara taşıma adına elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

“YAPICI MUHALEFETİ ÖNEMSİYORUZ”

Daha iyi bir Trabzon için siyasi partiler arasında istişarenin önemine değinerek sözlerini sürdüren Çebi “Siyasette Trabzon’a hizmet için yapıcı muhalefete çok büyük önem veriyoruz. Bu mihvalde bizlere yönelik değerlendirme, görüş ve fikirlere sonuna kadar açığız. Tek önceliğimiz Trabzon’a hizmettir.” diye konuştu.

Çebi: “Ortak paydamız Trabzon”

Çebi: “Ortak paydamız Trabzon”

Çebi: “Ortak paydamız Trabzon”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber