Çebi: Ortahisar güzelleşiyor

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi açıklamada bulundu

Çebi: Ortahisar güzelleşiyor

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, merkezden en ücra noktaya karar Ortahisar’da hizmetin vatandaşın ayağına götürüldüğünü söyleyerek “İlçemizin her geçen gün daha da gelişiyor ve güzelleşiyor. Mutluluk duyuyoruz.” dedi.

VATANDAŞIN AYAĞINA HİZMET
Ortahisar’da ihtiyaçların yerinde ve zamanında tespit edilip, şehrin vizyonuna uygun projelerle hizmete dönüştürüldüğünü söyleyen Çebi, “Merkezden en ücra noktaya kadar İlçe belediyemizin sorumluluk alanındaki her noktaya aynı heyecan ve belediyecilik anlayışıyla hizmet götürülmektedir. Altyapıdan üstyapıya, kültür sanattan sosyal etkinliklere kadar ilçemizin dört bir tarafında Ortahisar Belediyemizin imzası bulunuyor.” diye konuştu.  

TEŞEKKÜR ETTİ
Bir şehrin yaşanabilirliğinde altyapı çalışmalarıyla üstyapı çalışmalarının uyum göstermesi gerektiğini ifade eden Çebi, şöyle devam etti: “Belediyecilik doğumdan mezara hizmet planlamak, üretmek ve sunmaktır. Bu doğrultuda Ortahisar’ı daha modern bir konuma ulaştırma adına durmaksızın proje üretiliyor, üretilen projeler hayata geçiriliyor. İlçemiz her geçen gün daha da gelişiyor ve güzelleşiyor. Mutluluk duyuyoruz, Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç ile çalışma ekibine teşekkür ediyoruz.”

 YARINLARI DÜŞÜNÜRUZ
Ortahisar’ın sadece bugününü değil, yarınını da düşündüklerini kaydeden Çebi, “Yarınların Ortahisar’ını şimdiden altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla oluşturuyoruz. Bu hem kendimize karşı bir sorunluluğumuz hem de geleceğe karşı bir sorumluluğumuzdur.” ifadelerini kullandı. 

ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığını kazanmasıyla belediyecilikte hizmet anlayışının tamamen değiştiğini vurgulayan Çebi, “AK belediyecilikte vatandaşımızın talep ve beklentilerine uygun çözüm önerileri getiriliyor. Bu şekilde çözüm odaklı belediyecilik yaklaşımının sürekliliğini sağlanıyor. Ortahisar’da da yapılan sorun, beklenti ve taleplerin tespit edilip kararlılıkla hizmete dönüştürülmesidir.” diye konuştu. 

BİZİMLE YARIŞAMAZLAR
Şehirlerin büyümesi ve nüfusun artmasına bağlı olarak yeni taleplerin oluştuğunu belirten Çebi, toplum yaşam standartlarının değişimi ile teknolojik gelişmelerin de yeni ihtiyaçların önünü açtığını söyledi. AK Parti davasını “Yaratılanı, yaratandan ötürü sevme sanatı” olarak özetleyen Çebi şunları söyledi: “Bu dava Türkiye'ye sevda davasıdır. Millete hizmet etmek sadece altyapı, üstyapı çalışmaları yapmak değildir. Aziz milletimize hizmet etmek demek gönüllere işlemek, gönülleri yapmaktır. Bu minvalde gerek sorunlara çözüm getirmek gerekse de ilçelerin ufkunu oluşturma yolunda diğer siyasi partiler bizimle yarışamaz. Bizim belediyeciliğimiz, gönül belediyeciliği sevda belediyeciliğidir. Bundan sonda gönül sevdamız Ortahisar için çalışmaya devam edeceğiz.”

SON ÜÇ AYDA NE YAPILDI?
Ortahisar Belediyesi Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler son 3 ay içerisinde 39,55 km yol bakım onarım, 41 km kanalet temizliği, 90 metreküp kanalet yapımı, 30 metreküp hafriyat alınması, 4,8 km yol açma, 995 metre tretuar, 39 metre merdiven, 170 metrekare parke tamiri, 155 metre bordür, 393 metreküp taş duvar, 400 metre betonarme-logolu duvar, 1316 metre yol geçişlerine boru konulması, 72 adet yağmur suyu ızgara temizliği, 854 metre hatıl yapımı, 420 ton asfalt, 3 bin 937 metreküp beton, 2 bin 165 metreküp kuru beton, 484 ton asfalt yama, 337 metreküp beton tamiratı, 2 bin 250 metreküp şantiye malzeme nakli çalışması yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler