Canlı yayında çıldırtan anlar! Trabzon detayı dikkat çekti

Müge Anlı'yı çileden çıkartan sözler! 'Sana bir yumruk atarım bir de...

Canlı yayında çıldırtan anlar! Trabzon detayı dikkat çekti

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Programa katılan Davut Kıranlı, çocuklarını ve 4 torununu bırakıp şoförü Muammer'le kaçan karısı Sevgi Kıranlı'nın zorla götürülmüş olabileceğini iddia ederek gözyaşlarına boğuldu. Bugün yayına katılan ve Davut ile Muammer Bey'in arkadaşı olduğunu iddia eden ismini vermek istemeyen bir izleyicinin sözleri Müge Anlı'yı çıldırttı. "Muammer karısını dövemez, korkar. Dövmüşse de kadın hak etmiştir de dövmüştür" sözleri üzerine Müge Anlı çileden çıktı. Müge Anlı, "Sana bir yumruk atarım, bir de yer çarpar" dedi.

3 aydır eşi Sevgi Kıranlı'dan haber alamayan ve kaçırıldığını iddia eden Davut Kıranlı Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Davut Bey'in ardından Muammer Bey'in eşi de yayına katılırken canlı yayında ortaya çıkanlar herkesi şoke etti.

Karısını çok sevdiğini anlatan gözü yaşlı eş Davut Kıranlı; “Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı” dedi.

Semiha Hanım, eşinin bu ilişkisinin fındık zamanı başladığını bildiğini anlattı. Davut Bey ise eşiyle Muammer'in ayrı bahçelerde çalıştıklarını sadece 20 gün beraber çalıştıklarını o esnada karısının kandırıldığını ileri sürdü.

35 yıllık karısının evine dönmesini isteyen Davut, eşinin Trabzon’da olduğunu ve ikilinin kendilerini evli olarak tanıttıklarını canlı yayında öğrendi.

Sevgi ve Muammer'i gördüğünü iddia eden bir kadın telefonla bağlandı. İkili 2-3 hafta önce gördüğünü söyleyen tanık, günlük kiralık bir ev tutuklarını ve orayı da dolandırdıklarını açıkladı. Muammer'in babasının yanında çalıştığını söyleyen tanık, hatta Sevgi'nin babasına sürekli para göndermesi için mesajlar attığını belirtti.

CANLI YAYINDAN KOVDU

İsmini vermek istemeyen kişi, Davut ve Muammer’in arkadaşı olduğunu iddia ederek telefonla bağlandı. Ancak izleyicinin açıklamaları Müge Anlı'yı çileden çıkardı. Semiha Hanım eşi tarafından sürekli şiddet gördüğünü iddia ederken yayına bağlanan şahsın, "Muammer karısını dövemez, korkar. Dövmüşse de kadın hak etmiştir de dövmüştür" sözleri üzerine Müge Anlı, "Sen kimsin de bu hakkı kendinde görüyorsun, dövme hakkını kendinde buluyorsun. Saçma sapan konuşmayın. İnşallah siz de hak edersiniz de sizin de ağzınızı yüzünüzü kırarlar. Alın şunu yayından" diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber