Canlı yayında açıkladı! Trabzon'da 5 suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıkladığı tabloda Trabzon'da 5 suç örgütünün çökertildiği görüldü.

Canlı yayında açıkladı! Trabzon'da 5 suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

Bakan Soylu, Türiye genelinde 30 ulusal suç örgütünün çökertildiğini belirtti ve " FETÖ devreden çıktıktan sonra yerine gelebilecek birkaç yapılanmadan bahsettim. Organize suç örgütlerine fırsat vermemiz gerektiğini anlattım. Bekir Bozdağ, Nurettin Canikli ile çalıştık. Türkiye'de Ankara'da otopark mafyasının öldürdüğü adamların, çocukların olduğunu biliyorsunuz değil mi? Ankara'da 348 operasyon gerçekleştirdik, çökerttik organize mafyayı. 41 operasyonda 30 ulusal çete çökerttik. 2000 kişiyi yıl önce tutuklamışız. Nefes aldırmayız. Nefes alırlarsa, Türk töresinin lafıdır, bize gök girer kızıl çıkar! Bir tehlike ile daha karşı karşıya kaldık." ifadelerini kullandı. 

Bakan Soylu'nun paylaştığı tabloda 30 ulusal suç örgütünün 3'ünün Trabzon'da olduğu görüldü.

Ayrıca  304 Yerel Organize Suç örgütünün çökertildiği ve bunların ikisinin Trabzon'da olduğu belirtildi.

Bakan Soylu'nun açıkladığı verilere göre 15.07.2016 tarihinden itibaren Trabzon'da toplam 5 suç örgütünün çökertildiği bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber