Çakıroğlu: Millet Bahçesi'ne şike anıtı yapmak zorundayız

Davut Çakıroğlu'ndan şike anıtı önerisi

Çakıroğlu: Millet Bahçesi'ne şike anıtı yapmak zorundayız

Trabzon Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı meclis görüşmeleri devam ediyor.

Bugün gerçekleşen toplantıda dikkat çeken bir öneri geldi. Meclis üyesi Davut Çakıroğlu, Millet Bahçesi'ne şike yapılmasını önerdi.

Hekimoğlu Trabzon'un Kocaelispor'la 2-2 berabere kalıp elendiği maçta yaşananlara atıfta bulunan Çakıroğlu  "Dün bir karşılaşma oynandı. 2010-2011’den sonra dün yine 90. dakikada bu şehrin çocuklarının umutları masa başında dizayn edilmiş şekilde bağıra bağıra çalındı. Biz umutlanmayacak kadar yaşlandığımız için çocuklarımız için söylüyorum. Dün Hekimoğlu Trabzon’un umutları, parası çalınmıştır." dedi.

Çakıroğlu meclisi yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na seslenerek "Bu şehrin en üst organlarından biri olarak söz verilmiş olan Millet bahçesinde şike anıtını yapmak zorundayız. Yapamıyorsanız bize bir yer tahsis edin bu anıtı oraya yapalım. Stadın yakında dikilmiş anıtında bakımsız halini ortadan kaldıralım. Bu şehrin çocuklarının umutlarının çalınmaması adına sahip çıkalım. Bu söz bu şehre verilmiştir. Bunun yerine getirilmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Zorluoğlu ise bu talebe şu şekilde yanıt verdi;

Biz her alanda adalet ve hakkaniyet prensipleri doğrultusunda işler yapan bir siyasi görüşün temsilcisiyiz. Hakedenin şampiyon olmasını savunuyoruz. 2010-2011 döneminde bahsediyorsunuz. Bu sizin görüşünüz olarak kayıtlara geçti. Bunu bizde bu şekilde değerlendiririz.

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber