Cahit Erdem'den bir Yavuz Selim uyarısı daha

ASKF Başkanı Cahit Erdem diğer Millet Bahçelerini örnek göstererek Yavuz Selim Stadı'nın yok olmaması gerektiğini söyledi.

Cahit Erdem'den bir Yavuz Selim uyarısı daha

Haber61 Spor Servisi

Trabzon futbolunun en önemli noktası olan Yavuz Selim Stadı'nın yıkılması ve Millet Bahçesi olarak düzenlenmeye başlanması sonrasında bir çok kez uyarı yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem bir açıklama daha yaptı.

Türkiye'deki diğer Millet Bahçeleri'ni örnek gösteren Erdem, "Trabzon'da futbolun doğduğu Yavuz Selim yok olmasın" dedi.

Son kez yazdığını belirten Erdem sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı;

TOKİ'nin yaptığı Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi ve Samsun Millet Bahçesi içinde hangi spor donatıları var biliyor musunuz?Bilmeyen ve görmeyenlere söyleyeyim....
1)Gaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkanının önerileri Çevre ve Şehircilik Bakanımızın deyimi ile profosyenel bir Stad (Gece maçı yapılabilecek Aydınlatması da mevcut),yürüyüş yolları
2)Samsun'daki millet bahçesinde ise ihale edilen projesinde olmamasına rağmen aydınlatmalı tribünlü nizami bir sentetik çim saha..

Futbol tarihinin yazıldığı amatörlerin ve gençlerin oynayacağı Yavuz Selim sahasında ise belirsizlik devam ediyor. Buradan ,Bakanlarımıza,Siyasetcilerimize,Belediye Başkanlarımıza,TOKİ'deki Trabzonlu üst düzey bürokratlarımıza sesleniyorum... Futbol adına kritik süreçten geçtiğimiz bu günlerde,birlik ve dirlik olalım futbol tarihimizin yaşadığı bu sahamızı yaşatalım..Saygı ve Sevgilerimle..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler