Büyükşehir yol yapmaya devam ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde de yol çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir yol yapmaya devam ediyor
Bu yıl yoğun kar yağışı yaşanmamasını fırsat bilen Büyükşehir Belediyesi, özellikle kırsal mahallelerde yol bakım onarın çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda her gün birçok mahalle yolunda sanat yapısı inşaatları, malzemeli bakım, kanaval temizliği, yol dolgusu gibi çalışmalar ivedilikle sürdürülürken mahalle yolları bahar öncesinde daha da kullanışlı hale getiriliyor.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il genelinde başlattıkları yol seferberliğine ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Trabzon’un, Türkiye’nin en uzun yol ağına sahip ili olduğunu hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Tüm mahalle yollarımızı insanlarımıza layık hale getirmek için il genelinde yüksek bütçeli çalışmalar yapıyoruz. Trabzon’umuzun büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından 4 yılda il genelindeki mahalle yollarımızda yaptığımız asfaltlama, betonlama, sanat yapısı inşaatları ve diğer çalışmalarımızın toplam maliyeti 325 milyon TL’yi aşmıştır” dedi.
 
Mahalle yollarındaki çalışmalarını program dahilinde gerçekleştirdiklerini belirten Gümrükçüoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Halkımız bilsin ki Trabzon’umuzda hangi mahallenin yolunun neresinde bir tüpsek varsa hepsinden haberdarız. Sırasıyla tüm yollarımızı insanlarımıza layık hale getiriyoruz. Yollarımızda çok uzun yıllar hizmet edecek, kalıcı çalışmalar yapıyoruz. Böylece her yıl farklı mahallelere hizmet götürme fırsatını elde ediyoruz. Son dört yılda olduğu gibi bu yıl (2018) ve bundan sonraki yıllarda daha da artan bütçelerle gerçekleştireceğimiz çalışmalarla tüm yollarımızı en iyi hale getirmiş olacağız.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber