Büyükşehir kısıtlamayı fırsata çevirdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi koronavirüs kısıtlamalarını fırsata çevirdi.

Büyükşehir kısıtlamayı fırsata çevirdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviriyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermemek adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışma gerçekleştiriyor.  
 
Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında adeta seferberlik ilan ediyor. Kısıtlama süresince Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde bozulan yollar ve kaldırımların onarımlarını tamamlıyor.  TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ise Tanjant yolunda yapımı süren altyapı çalışmalarına hız kazandırdı. 
 
KISITLAMAYI FIRSATA ÇEVİRDİLER  
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep ve şikayete anında cevap verebilmek amacıyla 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz peyzaj çalışması, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz ise 18 ilçemizde yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştirmektedir. Vatandaşımızı koronavirüsten korumak adına tüm alanlarda yürüttüğümüz çalışmalarımız artarak devam edecektir. Hemşehrilerimizin de alınan tedbirlere uymalarını özellikle istirham ediyoruz. Bu zor süreci kurallara uyarak atlatacağımıza inancımız tamdır” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler