Büyükşehir Eğitim çalışmalarını sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Eğitim çalışmalarını sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği iş birliğinde ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’ gerçekleştirildi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde yapılan ve üç gün süren eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi.  
 
Eğitim programının açılış konuşmasını Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk yaptı. Konuşmasına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Murat Zorluoğlu’nun selamlarını ileterek başlayan Şentürk, “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi ile katılımcılara ‘Merkezi Finans’ ve ‘İhale Birimi’ nezdindeki çağrılar ile Kalkınma Ajansları ve diğer proje formlarının hazırlanması, doldurulması, proje uygulamalarına yönelik beceri kazandırılması hedeflenmektedir” ifadelerini kullandı.
 
‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’nde, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Proje Uzmanı Burhan Yazıcı tarafından proje nedir, proje döngüsü yönetimi nedir, projelerin başarısızlık sebepleri ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına proje yazma şartları, kuralları ve açılan çağrılara başvuru nasıl yapılmalıdır konuları anlatıldı. Eğitimin 2. ve 3. gününde ise katılımcılar Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi, Proje Uzmanı Selçuk Erbaş tarafından bilgilendirildi.
 
‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’ne, Trabzon, Gümüşhane, Giresun ve Rize illerine bağlı belediyelerden 42 kişi katılım gösterdi. Program sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler