Büyükşehir'den 3 ilçeye itfaiye aracı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları devam ediyor.

Büyükşehir'den 3 ilçeye itfaiye aracı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde gündemine gelen maddeler arasında İtfaiye müdürlüğüne bir adet itfaiye aracı alımı, 3 ilçeye itfaiye aracı hibesi ve 2 adet otobüsün hibe yoluyla ulaşum filosuna dahil edilmesi yer aldı. 

Yapılan oylama ile İtfaiye’ye merdivenli 24 metre itfaiye aracı alınmasına Çarşıbaşı, Araklı, Maçka ilçelerine 3 itfaiye aracı hibe edilmesine ve Özel bir şirket tarafından Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne 2008 model iki otobüsün hibe edilmesine oy birliği ile karara verildi.  

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu hibe otobüs alınması ile ilgili olarak “8 Tane otobüs biz almıştık. 2 tanede hibe yoluyla geldi. Bunların bazı sorunlarını küçük masraflarla gidererek 8 tanesi sıfır 2 tanede hibe olmak üzere 10 otobüsü filomuza kattık. 2021’de de peyder pey filomuzu güçlendirmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber