Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarını menfezlerle örüyor

Büyükşehir Belediyesinin menfez inşaatlarının maliyeti 2,5 milyon TL’yi buldu.

Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarını menfezlerle örüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde 2800 metre menfez inşa etti. Büyükşehir Belediyesinin menfez inşaatlarının maliyeti 2,5 milyon TL’yi buldu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Gerekli olan noktalara menfez inşaatları yaparak hem halkımızın güvenliğini sağlamış oluyoruz hem de yol çalışmalarımızı kalıcı hale getiriyoruz” dedi.

Trabzon’un 18 ilçesindeki mahalle yollarında asfaltlama ve betonlama çalışmalarının yanı sıra, aciliyet sırasına göre beton duvar, taş duvar, taş parke, beton parke, menfez, korkuluk, oto korkuluk, fore kazık ve yağmur sayı hattı inşaatlarını titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, mefez çalışmalarında önemli oranda yol kat ettiklerini söyledi. Karadeniz’in coğrafi yapısından ötürü menfez yapımının önem taşıdığına değinen Gümrükçüoğlu, “Menfez yapılarıyla dere geçişlerini kontrol altına alıyoruz, su taşkınlarının önüne geçiriyoruz. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağladığımız gibi mahalle yollarımızda yaptığımız çalışmalarında kalıcı hale gelmesini tesis etmiş oluyoruz. 4.5 yılda 2800 metre menfez inşaatını tamamladık. İlimiz genelinde pek çok alanda yeni menfez inşaatlarına da devam ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler