Büyükşehir belediyesi kar mesaisinde

Trabzon Büyükşehir Belediye ekipleri kar mesaisinde.

Büyükşehir belediyesi kar mesaisinde

Trabzon'un orta ve yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, bazı mahallelerde yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kapanan yolları açmak için ilçe belediye ekipleri ile birlikte günün ilk ışıklarında çalışmalarına başladı. Kar yağışının özellikle etkili olduğu Tonya, Düzköy, Şalpazarı ve Çaykara'nın bazı mahallelerinde kar kalınlığı 40 cm'ye kadar ulaşırken, akşam saatlerine kadar kapalı tüm yolların ulaşıma açılması planlanıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kar yağışının salı ve çarşamba günü de devam etmesinin beklendiği belirtilirken, vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Kar kalınlığının yüksek kesimlerde artabileceğine dikkat çekilen açıklamada, "Bu süreçte yayla ve mezralara çıkılmaması, acil hastaların ivedilikle 112 ekiplerine bildirilmesi, istenmeyen olayların önüne geçmek için kar yağışının olduğu bölgelerde kar lastiği veya zincir olmadan trafiğe çıkılmaması önem taşımaktadır. Ekiplerimiz kar yağışının olduğu tüm mahallelerimize gerekli müdahaleleri ivedilikle yapmaktadır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler