Büyükşehir Belediyesi ile Of arasında imzalar atıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Of belediyesi arasında protokol imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi ile Of arasında imzalar atıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Of Belediyesi arasında Of İlçesi Atatürk Caddesi’nin düzenlenmesini kapsayan proje için protokol imzalandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun yer aldığı törende iki başkan projeyle ilgili bilgiler verdikten sonra protokolü imzaladılar.

YENİ BİR HAVAYA BÜRÜNECEK
17.5 Milyon TL’lik proje hakkında ilk olarak açıklamalarda bulunan Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu “Bu projeyle Of’umuzun en büyük caddesi olan Atatürk caddesi 450 metre. Uzunluğunda 51 binayı kapsayan ve üzerinde kaldırımları şehir mobilyaları, aydınlatmalarıyla bütün binaların dış cephelerinin yenilenmesiyle yeni bir havaya bürünecek. Trabzon’un örnek caddelerinden bir tanesi. Of halkının Trabzon’un hizmetine sunulacak. Allah bu hizmetlerin sayısını arttırsın. Başkanımız Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyorum.”

18 İLÇENİN TAMAMI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Sadece Ortahisar’a değil 18 ilçemizin tamamına kaynaklarımızın adil dağıtılması vizyonumuzdur. Tüm ilçe belediyelerimizle irili ufaklı projeler yapıyoruz. Tüm ilçelerimizde projelerimiz hayata geçmeye devam edecek. İlçelerimizin kırsal alanlarında çok uzun süredir yol içme suyu gibi hizmetler yapıyoruz. Ancak burada ortaya koyduğumuz var ilçe merkezlerinde de izimizin olmasıdır.

YÜZDE 35’İ BÜYÜKŞEHİR’DEN
 Bugün Of belediyemiz için bir araya geldik. Çok önemli gördüğümüz bu proje için seremoni yapmak istedik. Of Trabzon2un önemli bir ilçesi. Bizim de baba yurdumuz. Of’un kalkınması için her türlü çalışmayı destekliyoruz. Atatürk Bulvarı Of’un kalbi. Ticari hayatın devam ettiği bir nokta. Geniş bir cadde. Bu proje hayata geçtiğinde sadece Trabzon’da değil bölgede de ses getirecektir. Yaklaşık 17.5 milyon TL’lik bir proje. İhalesi ve sözleşmesi yapıldı. Yer teslimi kısa süre içerisinde inşallah yapılır ve yüklenici işe başlar. Of Belediyesi ile ortak yapıyoruz. 10 Milyon TL’lik bölüm Of Belediyesi tarafından temin edildi. Bizde yüzde 35’ini finanse edeceğiz.  Yüzde 25’i de vatandaşlardan katkı olarak sağlanacak. Tam bir işbirliği var. Of Belediye başkanımız 3 yıldır gözlemlediğim kadarıyla çok güzel çalışmalar yürütüyor. Sadece bu caddede değil diğer sokak ve caddelerde de çok iyi çalışmalar yapıyor. Of’un kalbi olan Atatürk Caddesi’ne cephe sağlıklaştırma ile eskimiş binalara yepyeni bir görünüm oluşturacağız.  Diğer taraftan yol ve kaldırım düzenlemeleriyle aydınlatma ve peyzaj düzenlenmeleriyle şehir mobilyalarıyla da buraların halkımızın konforunu arttıracak şekle getireceğiz. İnşallah seçim gelmeden burayı İnşallah tamamlayacağız. Of Belediye başkanımız ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Hem Of için hem de şehrimiz için hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber