Büyükşehir Belediyesi gençleri KPSS’ye hazırlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılacak olanlar için düzenlediği KPSS Hazırlık Kursu yoğun katılımla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi gençleri KPSS’ye hazırlıyor

TRabzon Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde düzenlediği kursta 200 kursiyer eğitim görüyor. 16 Temmuz’da başlayan KPSS Kursu Eylül ayı sonunda tamamlanacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlulara her alanda hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını ifade etti. Bir yandan dev yatırımları şehre kazandırırken diğer yandan altyapı ve üst yapı yatırımlarını artırarak sürdürdüklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Bunların yanı sıra sosyal çalışmalarımızı da asla ihmal etmiyoruz. Sosyal çalışmalarımız içinde eğitim ve öğretim çalışmalarımıza da özel önem veriyoruz. Bu doğrultuda KPPS sınavları öncesinde sınava girecek gençlerimize bu hizmeti vermek istedik. KPSS’ye girecek tüm gençlerimize üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber