Büyükşehir belediye meclisinde Montrö bildirisi gündeme geldi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantıları başladı.

Büyükşehir belediye meclisinde Montrö bildirisi gündeme geldi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantılarının ilk gününe Başkan vekili Atilla ataman başkanlık yaptı.

Ataman’ın başkanlık ettiği oturumda meclis başkanlık divanı seçimi, encümen üye seçimi, ihtisas komisyonlarına üye seçimi ve toplamda 12 madde görüşüldü.

Maçka, Çarşıbaşı, Araklı belediyesine 3 tane itfaiye aracının hibe edilmesi kararı plan bütçe komisyonuna havale edildi.

Başkan vekili Ataman yaptığı konuşmada “Başta Burak Gençcelep olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Beşikdüzü’ndeki yangının nedeniyle hayatini kaybeden Ayşe Ülken hanımefendiye rahmet diliyorum.

Ganita - Faroz projesi bu şehirde yaşama olanağını artıracak bir proje olacaktır. “ dedi.

Hafta içi gündemi meşgul eden Montrö bildiri için de konuşan Ataman “Emekli amiral sıfatı kullanılmasa görmezden gelişebilirdi ama bu şekilde darbe çağrıştırdığını söylememiz lazım. Bunu da kınadığımızı bildirmek isterim.” İfadelerini kullandı.

CHP Grup Başkan vekili Turgay Şahin “Bizde her türlü darbeye ve çağrışımlarında karşıyız. Emekli olsun veya başka olsun fikirlerini söylemek zorundadır. Bunun altında başka bir şey aranmaması gerektiğini düşünüyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber