Bursaspor kafilesi Trabzon'a geldi

Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hava yolu ile Trabzon'a geldi. Kafile, buradan otobüsle maçın oynanacağı Rize'ye hareket etti.

Bursaspor kafilesi Trabzon'a geldi

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın Yeni Rize Şehir Stadyumu'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi bugün saat 15.30'da Yenişehir Havalimanı'ndan özel uçakla Trabzon'a hareket eden kafile, saat 16.45 sıralarında Trabzon Havaalanına iniş yaptı.

Yeşil-beyazlı kafile daha sonra otobüsle Rize'ye geçti. Bursasporlu oyuncuları az sayıdaki yeşil-beyazlı taraftar karşıladı.


22 kişilik kafile


Bursaspor'un 22 kişilik Rize kafilesinde sakatlıkları devam eden Batalla, Ertuğrul Ersoy, Furkan Özçal ve sezonu kapatan Serdar Kurtuluş'un yanı sıra kart cezalısı Ricardo Faty, yer almadı. Öte yandan golcü oyuncu Deniz Yılmaz da Teknik Direktör Adnan Örnek tarafından 22 kişilik kafileye dahil edilmedi.

Bursaspor kafilesi Trabzon'a geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber