Bursa TSO Heyeti Trabzon Ticaret Borsası’nda

Bursa TSO Heyeti Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Bursa TSO Heyeti Trabzon Ticaret Borsası’nda

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve yönetim kurulu üyelerinden bir grup Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.

Bursa TSO Meclis Başkanı Ali Uğur ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ın başkanlığındaki heyet üyelerini ağırlayan TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, başta fındık olmak üzere borsanın iştigal alanına giren ürünler konusunda bilgi verip, fındıkta verim ve kaliteyi arttırmak ile Dünya Fındık Haftası etkinliklerini tanıtan sunum yaptı.

Bursa TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, oda ve borsaların Türk ekonomisinin örgütlü bir şekilde büyüyerek, kalkınma hareketini başarıya ulaştırmak için iş ve güç birliği içinde olduklarına dikkati çekerek, “Borsamızın yaptığı çalışmalar takdire değerdir. Bu gibi çalışmaları hep birlikte yaparak, daha verimli hale getirmeliyiz” dedi.

Ziyaretin anısına başkanlar birbirlerine hediyeler takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber