Bu sefer sıkıştılar... Trabzon Maçka'da teröristler yardım istediler...

Güvenlik güçlerinin gerçekleştirmiş olduğu operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Bu sefer sıkıştılar... Trabzon Maçka'da teröristler yardım istediler...

Haber : Şükrü Üçüncü - Trabzon'un Maçka İlçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor.


Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Maçka kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hız kesemeden devam ediyor. İstihbarat birimleri teröristlerin Tunceli kırsalı ile telsiz ile görüştüklerini tespit etti. Yapılan teknik çalışmalar sonrasında elde edilen telsiz kestirmeleri teröristlerin son olarak gözüktüğü Ayralaksa mevkiinde tekniğe takıldığı emniyet güçleri tarafından belirlendi. Kestirmelerde teröristlerin Tunceli'den destek istedikleri bilgisine ulaşıldı.  
 
Öte yandan; İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede yoğun olarak operasyonlarını sürdürmeye devam ediyor. İnsansız hava aracı İHAların bölgede yoğun olarak uçurulup görüntü alınmak istense de bölgede ki hava koşulları nedeniyle zorluk yaşandığı belirlendi. Operasyonlara Jandarma ekiplerine Tokat İl Jandarma Komanda birliğinden takviye geldiği de öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler