Bu kez roller değişti! Muhammet Balta sordu Tuncay Lakot cevapladı!

Bu kez Muhammet Balta sordu, Tuncay Lakot cevapladı...

Bu kez roller değişti! Muhammet Balta sordu Tuncay Lakot cevapladı!

HABER61 - HABER SERVİSİ

Ankara'da devam eden Trabzon Günleri'nde Vakfıkebir standına konuk olan Genel Koordinatörümüz Tuncay Lakot ile Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, bu kez rolleri değiştirdi.

Eline Haber61 TV mikrofonu alan Balta Trabzon Günleri ile ilgili değerlendirmelerini Lakot'a sordu. Ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Ardından mikrofonu sahibine teslim eden Balta şunları söyledi: "İşin esasında organizasyonun amacına ulaştığını düşünüyorum. Trabzon'dan belediyelerin gelip 14 yıl önce bu organizasyonu başlatma amacında herşeyden önce Trabzon'u tanıtmak vardı. Artık Trabzon'un tanıtıma ihtiyacı yok gibi. Trabzon artık kendisini her yönü ile beraber tanıtıyor. Trabzonspor olarak, siyasi etkinlik olarak, bürokratik olarak tanıtıyor. Trabzon hep ilklere imza atıyor, bu da bizi memnun ediyor. Bizim şöyle bir özelliğimiz var; biz genelde düğünde, cenazede bir araya gelebiliriz. Bazen bir araya gelmekte zorlanıyoruz. Bununda sebebi herkes kendini lider kabul ediyor. Ama bu organizasyonlarla birlikte görülüyo ki,biz toplanacağımız zamanda toplanmasını bilen bir insanlar topluluğuyuz. Burada hem biz toplandık, hemde dünyanın her tarafından insanlar buraya geliyor. Birazdan yurtdışından turlarda gelecek. Bizim için mutluluk verici bir olay. Hem hemşerilerimizle bir araya geliyoruz, hemde diğer illerden insanlarla bir araya geliyoruz. 82 Milyonun birliğine, beraberliğine, kardeşliğine katkıda bulunuyoruz. Birleştirici güç olma yolunda biz daha fazla çaba sarfetemeliyiz. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız burada, "Trabzonlular ne zaman güleceğini, ne zaman gürleyeceğini iyi bilir" demişti. Biz böyle insanlarız. İnsanlarımızı, vatanımızı, bayrağımızı seviyoruz. Bütün emek verenlere teşekkür ederim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler