Bu kabak görenleri hayrete düşürdü!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir vatandaşın bahçesinde yetiştirdiği 80 kilogramlık kabak, görenlerin ilgisini çekiyor. Altınordu ilçesinde zirai ürün ve aletler satışı yapan Cengiz Şenocak, kabağın tohumunu internetten aldığını, mayıs ayında toprağa ektiğ

Bu kabak görenleri hayrete düşürdü!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir vatandaşın bahçesinde yetiştirdiği 80 kilogramlık kabak, görenlerin ilgisini çekiyor.

Altınordu ilçesinde zirai ürün ve aletler satışı yapan Cengiz Şenocak, kabağın tohumunu internetten aldığını, mayıs ayında toprağa ektiğini söyledi. Şenocak, "Bu kabağı özellikle organik ortamda yetiştirdim. Hiç gübre vermedim. Tamamen doğal ortamda büyüdü. Bir önceki yılda 40 kiloluk kabak yetiştirmiştim. Bu kabak bir önceki kabağın iki katı oldu. Komşularım ve vatandaşlar kabağı görünce şaşırdılar. Herkes kabak nasıl böyle büyüdü diye soruyor. Ben de tamamen doğal olarak büyüdü diye söylüyorum. Kabağı tarttık 80 kilogram geliyor. Kabağı satmak için sergiliyorum. Henüz alıcı çıkmadı" dedi.

80 kiloluk kabak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber