"Bu bir cinayettir!"

Yaşar Yıldırım’ın acılı oğlu Buğra yıldırım böyle seslendi

"Bu bir cinayettir!"

Haber61/Haber Servisi - Levent Uustabaşı - Trabzon’da geçtiğimiz günlerde yaşanan olayı hatırlıyorsunuz. Evinden çıkan 55 yaşındaki antrenör Yaşar Yıldırım, Gazipaşa Caddesi’nde yürürken eski bir binanın balkonundan kopan mermer parçası kafasına düşmüş hayatını kaybetmişti.


BÜYÜK İHMAL VAR

Genç yaşta babasını kaybeten Buğra Yıldırım, Haber61’e, “Bu bir cinayettir. Büyük bir ihmal var. O mermerlerin kopacağını hiç mi akıllarına gelmez” diyerek isyan etti.

BAŞKALARININ BAŞINA GELMESİN

Olay sonrası Yaşar Yıldırım’ın eniştesi Necati Gürses, binanın sahipleri, ustalar, denetim yapmayan belediye yetkilileri ve diğer kim sorumluysa hepsi hakkında dava açacaklarını ifade ederek, “Acımızı bu davalar söndürmeyecek biliyoruz. Ama bizim başımıza gelen bu büyük acı başkalarının başına gelmesin. Örnek olsun istiyoruz. Bu kadar tedbirsizce davranılır mı?” diyerek dert yandı.

Ayrıca İdmanocağı Kulübü’nün yöneticileri Yaşar Yıldırım’ın ailesi için bir yardım kampanyası başlattılar.  Ziraat Bankası’nda eşi Dilek Yıldırım adına açılan hesap numarasına yardım yapmak isteyenler para yatırabilecekler. IBan no: TR74 0001 0025 3468 7564 9250 01

TADİLAT DEĞİL BOYA

Öte yandan mermer düşen dairenin sahipleri ise herhangi bir tadilatın söz konusu olmadığını yalnızca evde boya yapıldığını belirterek çalışanlardan birinin yaslanması esnasında şans eseri mermerin düştüğünü kaydetti.

OLAY NASIL OLDU?

Olay 25 Mart tarihinde olmuştu. Gazipaşa mahallesi Taksim caddesi üzerinde kaldırımda yürürken bir binanın balkonundan düşen mermer parçası 55 yaşındaki antrenör Yaşar Yıldırım'ın kafasına çarpmıştı. Olay sonrası ağır yaralanan Yıldırım, ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Evli ve biri rahmetli 3 çocuk babası olan Yıldırım'ın Trabzon'daki İdmanocağı kulübü başta olmak üzere Hopaspor ve Fatsaspor'un yanı sıra Sivasspor ve Muşspor'da profesyonel olarak kalecilik yapmıştı. Futbolu bıraktıktan sonra 10 yıl Trabzonspor alt yapısında kaleci antrenörlüğü de yapan Yaşar Yıldırım'ın ayrıca Sürmenespor, Araklıspor, Arsinspor, Beşikdüzüspor, Giresunspor, Mardinspor, Tokatspor Adanademirspor, D,Ç Karabükspor ve Yomraspor’da pro lisanslı kaleci antrenörü olarak görev almıştı. Yaşar hoca 2 yıldır işsiz ve maddi sıkıntılar içerisindeydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber