"Bu acı gerçeği reddeceğiz"

Milletvekili aday adayı Oktay Yavuz açıklamalarda bulundu

"Bu acı gerçeği reddeceğiz"

MESAJLAR GÜZELDİ
CHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Oktay Yavuz, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Rize ve Trabzon ziyaretini değerlendirdi.  Oktay Yavuz, “Sayın İnce bölgemize büyük önem veriyor. O nedenle öncelik verdi. Mesajlarını çok güzel aktardı. Türkiye kazanacak, Trabzon’um kazanacak” dedi.

TRABZON BATIYOR
Oktay Yavuz İnce’nin, “Trabzon batıyor beyler” sözlerini de dikkate alarak,” İşte bu acı bir gerçektir. Biz yıllardır bu gerçekle yaşıyoruz. Yaşamak zorunda bırakıldık. Sayın İnce bu gerçekleri yüzümüze söyledi.  24 Haziran tarihinde ise bize dayatılan bu acı gerçeği reddedeceğiz. ” diyerek seslendi. 

YOK EDEMEZLER 
Trabzon Milletvekili aday adayı olmasıyla ilgili de konuşan Oktay Yavuz, “Trabzon tarihiyle derin, kültürü, sanatıyla renkli, sanatçısıyla bir dünya markasıdır. Ama bu dünya markasını son 15 yılda adeta tarumar ettiler. Yıprattılar. Ama yok edemezler. Değerlerimizi yok edemeyecekler. Son 15 yıl yıpranmışlığına son vereceğiz. Trabzon artık ‘tamam’ diyecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber