BTP’den Prof. Dr. Baş açıklaması

Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın koronavirüse yakalandığı haberleri üzerine BTP’den yazılı bir açıklama yapıldı

BTP’den Prof. Dr. Baş açıklaması

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın koronavirüse yakalandığı haberleri üzerine BTP’den yazılı bir açıklama yapıldı. Parti Sözcüsü Lütfullah Önder, “Ömrü mücadele ile geçen Sayın Genel Başkanımızın Covid-19 ile olan mücadeleyi de en kısa sürede kazanıp sağlığına kavuşacağına inancımız tamdır” dedi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve memleketi Trabzon'da bir özel hastanede tedavi gördüğü şeklinde yapılan haberler üzerine BTP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Avukat Lütfullah Önder, yazılı bir basın açıklamasıyla konuya açıklık getirdi.

Prof. Dr. Haydar Baş'ın Trabzon'da bulunan özel bir hastanede dört gündür tedavi gördüğünü kaydeden Lütfullah Önder, şunları ifade etti:
"Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş beyefendi, Covid-19 virüsüne yakalanması nedeniyle 4 gündür Trabzon'da özel bir hastanede tedavi altındaydı. Bugün itibariyle solunum desteği almaktadır. Ömrü mücadele ile geçen Sayın Genel Başkanımızın Covid-19 ile olan mücadeleyi de en kısa sürede kazanıp sağlığına kavuşacağına inancımız tamdır. Sayın Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, acil şifalar diliyoruz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş ile birlikte ailesine, teşkilat mensuplarımıza, tüm sevenlerine ve yüce Türk milletine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber