Boztepe’ye viyadük tartışması… Vekil ‘soydunuz’ dedi Bürokrat ‘Sabır" diye cevapladı

Trabzon'un Boztepe mevkiinde yapılan yol çalışmasına AK Parti Trabzon Milletvekili tepki gösterdi. Bürokrat "Sabret" diye cevap verdi.

Boztepe’ye viyadük tartışması… Vekil ‘soydunuz’ dedi Bürokrat ‘Sabır" diye cevapladı

Trabzon’un merkezinde tek kalan bitki örtüsü Boztepe’de bulunuyor. Buraya önce otel yapılmasının ardından şimdide Kanuni Bulvarı Projesi’nin Çukurçayır-Maçka ayaklarının konması için Yenicuma’dan viyadük geçilmesi için yapılan çalışmalar sırasında ortasındaki bitki örtüsünün kaldırılması, tartışmalara neden oldu.

Son kalan Boztepe’de bitki örtüsü askeri içerisindeki alan. Bu alanın halka açılarak nereyedeyse 70 bin nüfusa dayanan bölgenin rahatlatılması istenirken, AK Parti Trabzon Milletvekilleri eleştirilere cevap vermeye çalışıyorlar. Bu arada Trabzon’a bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ile Karayolları Trabzon Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş arasında ilginç bir diyalog yaşandığı medyaya yansıdı.

Milletvekili Adnan Günnar, “Boztepe’nin yeşilini soydunuz” diye sitem etti. Bunun üzerine Trabzon Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, “Viyadüklerin ayaklarını komple sarmaşık yapacağız. Yeşillendireceğiz. Sabır edin” diyerek cevapladı. Bu diyalog da eleştirilere neden oldu; Milletvekili projeden viyadük çalışması başlayınca mı haberi oldu? Soruları sorulmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber