Boztepe’deki otel inşaatı yine gündemde…

Bu projenin şeklini kim yaptı?

Boztepe’deki otel inşaatı yine gündemde…

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Boztepe’deki yeni yapılan otel gündemdeki sıcaklığını koruyor. Son olarak CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen burayı gündeme getirdi.


Otelle ilgili bir çok kentte eleştiri var. Öncelikle bu otelin yapıldığı yer her konudan eleştirilmişti. Çünkü otelin yapıldığı noktada büyük bir inşaat yoğunluğu varken bir de üstüne yeşil alanlar ve futbol sahası kaldırılarak yapılmıştı. 

Buna en çarpıcı sözü Trabzonspor eski başkanlarından Özkan Sümer söylemişti. Buradaki futbol sahasının yıkılmasına, “Asım Aykan dağı parçalayıp gençlere futbol sahası yaptı. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da gençleri parçalayıp otel yaptı” diyerek eleştirdi.

Ardından CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen de şeklini ucube buldu. Buna kentte bazı sivil toplum örgütleri de, “Yahu tamam kentin marka değerini yükseltecek 5 yıldızlı otel hizmetini bir kademe daha artıracak bir otel yapılıyor ama bu nasıl bir mimaridir. Böyle buraya dikersen tabiki ucube de derler beton da.. Yazık” diyerek eleştirilerini sürdürdüler.

Otel yönetiminin  ise basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler